Rouwen en vieren

zaterdag 16 december 2023 19:00donderdag 28 december 2023 20:00

Sta even stil bij wie of wat je zo mist. Of brand een kaars voor iemand die wel wat licht kan gebruiken.

Er is ruimte voor een lach en een traan tijdens Ede rouwt en Viert. Mooie herinneringen bestaan hand-in-hand met verdriet om diep gemis. Tijdens het warme winterprogramma zal hier speciale aandacht voor zijn bij de kas op het Oude Kerkplein in Ede centrum.

Verlies komt boven bij de alledaagse dingen die je doet. Bijvoorbeeld tijdens het shoppen voor je kerst inkopen. Het is onderdeel van het leven van elke dag. Net als dat je de kas van Ede rouwt en viert zo tegen het lijf loopt tijdens het winkelen. Bij de kas kun je een kaarsje branden, een lint beschrijven en in 1 van de kerstbomen hangen of iets opschrijven in het gastenboek.

Meld je aan als vrijwilliger

Ede rouwt en Viert is een ruimte van begrip, steun en heling voor mensen die rouwen en behoefte hebben aan verbinding. Als vrijwilliger speel je een cruciale rol in het creëren van een gastvrije, ondersteunende en troostende omgeving.

Ik ben beschikbaar om de Kas Rouwen & Vieren te bemensen op(Vereist)
Wil je ook in de flexpool?(Vereist)
Mocht er een vrijwilliger verhinderd zijn, dan zouden we uit deze groep van mensen een (last minute) vervanger zoeken.
Koffie en thee wordt voorzien bij buurtondernemers, heb je nog vragen/opmerkingen/reacties/ideeën, dan horen we het graag. Bijv. hoeveel shifts je maximaal beschikbaar bent of met wie je evt. samen een shift wilt doen.