Hulde aan vrijwilligers

dinsdag 10 oktober 2023donderdag 7 december 2023

Vrijwilligerswerk is waardevol! Graag laten we alle inwoners van de gemeente Ede zien hoe mooi en waardevol vrijwilligerswerk is. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Doe je mee?  

Zo kan je helpen

Doe jij vrijwilligerswerk? Stuur ons dan je foto en verhaal van het werk dat je doet en de impact die dat heeft. Denk breed. Dus niet alleen aan blije gezichten of samen iets doen, maar ook aan een tas met boodschappen, een opgeruimde kast, een schoongeveegd tuinpad, een gezellig buurthuis. Stuk voor stuk voorbeelden die de impact van vrijwilligerswerk zichtbaar maken.

Dit gaan we doen

De foto’s verwerken we tot een collage. Deze verspreiden we in de gemeente Ede en op allerlei (media)kanalen.  

Een aantal van de ingezonden foto’s gebruiken we graag voor een post op de social mediakanalen van onder andere de gemeente Ede en Malkander.  

Extra!

Een aantal foto’s drukken we op canvas af en worden tentoongesteld. De makers van de foto’s die daarvoor geselecteerd worden, krijgen deze canvas cadeau na de tentoonstelling. Ook verloten we onder de inzendingen 5 bioscoopbonnen. 

Stuur je meest impactvolle, gezellige of grappige foto van jouw vrijwilligerswerk voor 21 november op naar edeviertvrijwilligers@malkander-ede.nl  

  • Vermeld in jouw mail je naam en contactgegevens van de personen op de foto (als er op de foto personen herkenbaar te zien zijn). 
  • Met de inzending geef je toestemming voor het gebruik van de foto op een collage. Voor verdere toestemming nemen we contact met je op.