Warme Winter Winkel

vrijdag 1 december 2023zondag 31 december 2023

Rondkomen is voor veel mensen sowieso niet makkelijk maar door duurdere boodschappen en torenhoge energierekeningen is het acuut en urgent geworden. Deze feestdagen moeten sommige gezinnen kiezen tussen rekeningen betalen of cadeautjes voor de kinderen.

Daarom openen we met een collectief van organisaties en ondernemers in het centrum van Ede in december de Warme Winter Winkel.

In deze winkel zijn warme kleding en kinderkado’s te vinden en supertips om te besparen en gebruik te kunnen maken van handige regelingen. Wie genoeg heeft betaalt meer, wie niet genoeg heeft kan betalen met vouchers.

1-halen 2-betalen

1 halen 2 betalen. In deze winkel kun je prachtige cadeautjes kopen voor je eigen kinderen. Je koopt er één, rekent er twee af en dat tweede cadeautje gaat naar een kind dat in armoede leeft. Geven geeft altijd een goed gevoel, maar in deze winkel dus dubbel zoveel.

Mensen die het moeilijk hebben krijgen via allerlei manieren vouchers: via sociale netwerken, kerken of andere instanties, sportverenigingen of clubs. Deze vouchers kunnen zij in de pop-up store inwisselen voor cadeautjes

Hartverwarmend

Met dit initiatief hopen we mensen weer samen te brengen want we hebben elkaar nodig en daarom bouwen we met elkaar weer bruggen daar waar kloven zijn ontstaan.

Zorgen voor elkaar is het fundament onder onze samenleving en zolang we goed naar elkaar omkijken, kunnen we iedere uitdaging aan. Elk blij gezicht is een lichtpuntje. Laten we er zo veel mogelijk gaan verspreiden in Ede en omgeving!

Sponsoren