Warme Winter Winkel

zaterdag 18 november 2023vrijdag 22 december 2023

Rondkomen is voor veel mensen niet makkelijk. Door duurdere boodschappen en torenhoge energierekeningen is de situatie voor veel mensen nog veel nijpender geworden. Deze feestdagen moeten sommige gezinnen kiezen tussen rekeningen betalen of cadeautjes voor de kinderen.

Daarom openen we met een collectief van kerken en organisaties, de steun van ondernemers en de inzet van vrijwilligers in het centrum van Ede in december de Warme Winter Winkel.
Deze winkel staat vol mooi speelgoed en er hangen winterjassen in alle maten.

Zo laten we zien waar we als Edese samenleving voor staan: We kijken naar elkaar om, we delen samen en zorgen dat iedereen mee kan doen. Als je genoeg hebt, moedigen we je aan om bij te dragen. Als je minder te besteden hebt, kan je via de juf of meester een voucher krijgen.

Meehelpen

De Warme Winter Winkel maken we samen! Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers en sponsoren. We zoeken vrijwilligers om te helpen in de winkel, voor praktische ondersteuning en om te helpen bij kinderactiviteiten.

Wil jij je tijd en energie geven aan de Warme Winter Winkel, geef je dan op via dit formulier dan neemt de vrijwilligerscoördinator contact met je op.

Doneren

Heb je een winterjas over die je wil doneren? Heel fijn! Je kan je jas tijdens openingstijden inleveren in de winkel. Alle maten zijn welkom. We vinden het wel belangrijk dat de jassen heel en gewassen zijn.

Financieel bijdragen kan door je gift over te maken naar
NL07 RABO 0373 9903 16 t.n.v. Stichting DPE in uitvoering.

Wil je op een andere manier bijdragen?
Neem dan contact op via ons contactformulier.

Doneer direct via deze QR-code:

of doneer via deze link

Bijdragers